Данілов прокоментував “смерть” Путіна

Вкид засобів масової пропаганди про “смерть” російського президента-диктатора Володимира Путіна є частиною передвиборчої кампанії.

Про це в ефірі телемарафону заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

З його слів, такі чутки – це спецоперація Кремля, який готує передвиборчу кампанію Путіна. Також Данілов нагадав, що у березні 2024-го Росії будуть вибори, на яких диктатор очікувано “переможе”.

“Зараз за технологіями, які вони розробляють у такий спосіб – звертають увагу на нього, потім як Христос воскрес, так і у них Путін має воскреснути і повинен розпочинати тур по всій Росії”, – сказав Данілов.

Секретар РНБО наголосив, що рано чи пізно Путін помре. Також він додав, що такий процес незабаром відбудеться. 

Нагадаємо, ЗМІ поширюють чутки про зупинку серця у Путіна. У Кремлі ці чутки спростовують. Прессекретар глави Кремля Дмитро Пєсков назвав це “фейковими новинами”.

В ГУР України прокоментували можливу смерть Путіна. Представник розвідки Андрій Юсовкаже: робитися це може для того, аби подивитися на реакцію, зокрема, громадян Росії.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Путін має воскреснути! ДАНІЛОВ – про “смерть” російського диктатора та війну

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *