“Манчестер Сіті” вирвав перемогу в “Тоттенгема” та вийшов до 1/8 фіналу Кубка Англії (відео)

“Манчестер Сіті” обіграв “Тоттенгем” у матчі 1/16 фіналу Кубка Англії. Поєдинок на домашньому стадіоні “шпор” у Лондоні завершився з рахунком 0:1.

Команда Хосепа Гвардіоли могла виходити вперед уже в дебюті гри, але гол 20-річного норвезького півзахисника Оскара Бобба було скасовано через офсайд після втручання VAR.

Незважаючи на тотальну перевагу “городян” за ударами – 18 проти 1 (у площину воріт – 5:1) та за очікуваними голами (xG) – 2,19 на 0,25, усе могло закінчитися нічийним результатом.

Однак рятівником “небесно-блакитних” став нідерландський захисник Нейтан Аке, який на 88-й хвилині забив єдиний гол у цьому матчі. Після подачі з кутового він вдало зіграв на добиванні, в один дотик відправивши м'яч у ворота.

Цікаво, що “Манчестер Сіті” вперше за шість матчів зумів забити на полі “Тоттенгема”. У попередніх п'яти домашніх поєдинках проти команди Гвардіоли “шпори” зберігали свої ворота “сухими”.

Тож командам вдалося уникнути перегравання, яке б відбулося в разі нічиєї. “Манчестер Сіті” крокує до 1/8 фіналу, а “Тоттенгем” вибув з турніру.

Огляд матчу “Тоттенгем” – “Манчестер Сіті”

Нагадаємо, саме “Манчестер Сіті” є чинним володарем Кубка Англії. Торік команда Гвардіоли у фіналі перемогла “Манчестер Юнайтед” з рахунком 2:1.

Читайте також:

Буде перегравання: “Челсі” з Мудриком не зміг перемогти “Астон Віллу” в Кубку Англії (відео)

Шокувальне рішення: Клопп оголосив, що залишить “Ліверпуль” після завершення сезону

Забарний ефектним передгольовим пасом допоміг “Борнмуту” знищити суперника в Кубку Англії (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *