Нацвідбір на “Євробачення-2024”: букмекери визначилися з представником від України

Вже сьогодні, 3 лютого, стане відомо ім'я виконавця, який представить Україну на конкурсі “Євробачення-2024” у Мальме, Швеція.

О 18:00 розпочнеться прямий ефір національного відбору на “Євробачення”, під час якого виступить 11 фіналістів та українці оберуть серед них нашого представника.

Тим часом на офіційному сайті “Євробачення” букмекери вже зробили ставки і назвали переможця нацвідбору. На їхню думку, сьогодні ввечері перемогу здобуде дует Jerry Heil та alyona alyona з композицією “Teresa & Maria“. Вони значно опереджають своїх конкурентів у рейтинговій таблиці.

Нагадаємо, що вже сьогодні, 3 лютого, о 18:00 у прямому ефірі розпочнеться фінал Нацвідбору на “Євробачення-2024”. Вже зовсім скоро стане відомо, хто представить Україну цьогоріч на міжнародному пісенному конкурсі у Мальме, Швеція.

Про те, де можна подивитися трансляцію, хто з артистів претендує на перемогу на Нацвідборі, а також послухати їхні пісні ви можете у нашому матеріалі. Також зазначимо, що сайт ТСН.ua вестиме текстову онлайн-трансляцію події.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *