Трендові джинси 2024 року: п’ять розкішних і зручних моделей, які маскують недоліки фігури

2024 року трендовими залишаються елегантна класика, практичність та універсальність. Тому жодних потертостей, рваних країв чи грубої фурнітури. Лише елегантність, французький шик і “тиха розкіш”, які пасуватимуть усім без винятку дівчатам. Розповідаємо, на які моделі джинсів цього року рекомендують звертати увагу стилісти, щоб було зручно й гарно водночас.

Темно-сині джинси вільного крою

Такий варіант абсолютно універсальний. Якщо ці джинси доповнити піджаком, можна сміливо йти на ділову зустріч. Якщо одягнути блузу, вийде елегантний і романтичний образ. У блейзері можна, не вагаючись, вирушати на будь-який захід. Зі взуття підійдуть лофери, ботильйони, грубі черевики.

Класичні прямі джинси

Такі джинси в моді завжди, головне, щоб вони були монохромних кольорів. Під цю модель пасує абсолютно все – класична сорочка, одяг оверсайз чи стильний піджак. Завершити образ варто елегантним взуттям, наприклад, балетками, босоніжками або лоферами. Також підійдуть кросівки або кеди, якщо ви зібралися на прогулянку.

Широкі джинси з високою талією

Це ідеальна модель для дівчат високого зросту, а ось невисоким жінкам варто звернути увагу на інші варіанти. Під ці джинси підходять кофти, светри й боді. Взуття треба вибирати на невисоких підборах.

Джинси зі стрілками

Це улюблена модель голлівудських зірок і всіх французьких модниць. Стрілки на джинсах візуально витягнуть силует, тому їх треба носити дівчатам невисокого зросту і тим, хто хоче зробити фігуру стрункішою. Особливо ефектний вигляд ця модель джинсів має в тандемі з паском шоколадного кольору.

Джинси “підкови”

Така модель пасує не всім дівчатам. Зазвичай ці джинси вибирають ті жінки, які не бояться експериментів в образі. Це мішкуваті широкі штани з високим чи середнім посадженням, що звужуються внизу. Їх можна носити з грубими черевиками, гостроносими чоботами і ботильйонами.

Читайте також:

Яке взуття у трендах сезону весна-літо 2024: ваша ідеальна пара для комфорту та краси

Який колір взуття модний 2024 року: лідери трендів, на думку експертів

5 наймодніших курток весни 2024: практичні й розкішні моделі на будь-який смак і гаманець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *