Точно не залишитеся без уваги: які спідниці будуть модними навесні 2024 року – готуйте гардероб

Спідниця з декоративними вузлами

Універсальні спідниці на запах цьогоріч можуть бути замінені цікавою альтернативою – спідницею з декоративними вузлами. Дизайнери розташували декоративні плетіння у зоні стегон, що створює ілюзію, наче ви одягнуті в парео чи пов'язку. Додатково вузли формують цікаве драпування, яке привертає особливу увагу.

Спідниця з боковим шлейфом

Напевно, кожна жінка в дитинстві уявляла себе принцесою, яка одягнута в сукню чи спідницю зі шлейфом. Навесні 2024 року ця мрія може стати реальністю, адже дизайнери показали цікаві моделі. Щоправда, шлейф на них розташований збоку. Кокетливе міні – чим не вбрання сучасної королеви? Однак зверніть увагу, що шлейф має починатися від стегна, інакше спідниця матиме смішний вигляд.

Спідниця з ультрависоким розрізом

Потужним магнітом для поглядів завжди слугували спідниці з розрізом. Але щоб ще більше закрутити голови людям навколо, дизайнери цього року придумали ультрависокий виріз. Сама річ може бути будь-якої довжини і виготовлена з різних матеріалів. Цікаво, що подібних метаморфоз зазнали навіть вироби зі шкіри. Найефектніший, на нашу думку, вигляд мають максі з подібними розрізами. Цієї весни граємо на контрастах.

Спідниця з бахромою

Вже не перший сезон такі моделі “виходять” на подіуми. І 2024 року вони зберігають своє лідерство. А все тому, що такі вироби можна з легкістю адаптувати практично під будь-яку ситуацію. Наприклад, до офісу піти у шкіряній максі з бахромою, а на вечірку чи побачення одягнути міні з дрібними нитками.

Спідниця з аплікаціями

Свій модний шлях подіумом продовжують і спідниці з 3D-аплікаціями. 2024 року вони відрізняються тим, що спідниці з великими квітами вже не в моді, тепер варто обирати великі лейси, які щільно прилягають один до одного.

Мініспідниця з рюшами і кокеткою

Якщо ви полюбляєте милі образи і хочете створювати цієї весни саме такі, варто уважніше подивитися на мініспідниці з рюшами і кокеткою. Дуже важливо, щоб рюші були достатньо великими і створювали додатковий обсяг. А висока кокетка поставить акцент на талії, тому ви не здаватиметеся більшими.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *