Стрес та тривога. Як подолати прості симптоми

Зокрема, жінки частіше відчувають тривогу та страх, а чоловіки – злість. Так само минулого року у ЮНІСЕФ виявили, що українці від 14 до 34 років оцінюють рівень тривожності на 3 з 5 балів.

Які існують симптоми тривожності

Прискорене дихання, серцебиття, почуття занепокоєння, проблеми з концентрацією уваги, а також труднощі з засинанням.

Якщо все це відчуваєте, скористайтесь порадами, щоб зменшити симптоми тривоги. Серед них: фізична активність, медитація, збалансоване харчування, візуалізація (закрийте очі та уявіть себе у безпечному місці), теплий чай, гумка або цукерка (під час стресу слизова пересихає і це допоможе нормалізувати слиновиділення), різноманітні дихальні техніки.

Якщо ваша тривожність набуває систематичного характеру – радимо обов’язково звернутись до лікаря та пройти обстеження.

Підвищенню стресостійкості сприяє магній. Аптечні мережі «Аптека Доброго Дня» та «1 СА» пропонують вітамінно-мінеральний комплекс «Магне-В6» власної торгової марки «Ілан Фарм» у капсулах. Така форма випуску допомагає більш швидкому настанню ефекту та нормалізації фізичного стану.

Крім того, тільки у цих мережах є унікальний спрей «Нервонорм Night», розрахований на 145 застосувань, також ТМ «Ілан Фарм». Спеціально розроблений комбінований засіб містить у своєму складі екстракти лікарських рослин та мелатонін для засинання. Спрей безпечний та не шкодить здоров’ю.

І наостанок цікавий факт.

Ви знали, що дуже популярними стають важкі ковдри? Шведські вчені виявили, що сон стає довшим, люди засинають швидше, менше рухаються уві сні й сплять міцніше, якщо ковдра важче, бо асоціюється у деяких людей з обіймами.

Будьте здорові та пам’ятайте, що самолікування шкодить вашому здоров’ю!

Ліцензія серії АЕ № 295239 від 25.11.2014 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *