23-річна дружина Остапчука розсекретила, який сюрприз їй зробив шоумен у День закоханих

23-річна дружина Володимира Остапчука – блогерка Катерина Полтавська – показала, як вони відсвяткували День святого Валентина.

Парочка відмовилася від гучних святкувань в ресторанах, а вирішила провести час вдома у компанії одне одного. Зокрема, вони робили різні алкогольні коктейлі, а також пекли піцу, щоправда, як зізналась Катерина, вона була більше схожою на пиріг.

“Ми просто майже завжди їмо в закладах, тому зробити побачення вдома – це свято. Піца дуже смачна вийшла, правда, більше схожа на пиріг. І він задоволений тим, що я до 18:00 повернулася додому, тому що зазвичай повертаюся після 21:30. Я дуже люблю бути вдома”, – поділилася Полтавська.

Також блогерка показала, який сюрприз їй підготував Остапчук на День святого Валентина. Зокрема, шоумен подарував дружині чималий букет рожевих троянд, а також замовив повітряні кульки у формі червоних сердець. Як зізналась Катерина, їй було неабияк приємно від такого подарунка, адже раніше ніхто для неї цього не робив.

Нагадаємо, нещодавно акторка Наталка Денисенко показала, як чоловік-військовий Андрій Федінчик привітав її з Днем закоханих. Попри відстань, актор зумів зробити коханій сюрприз.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *