Трупів стільки, що їх бояться вивозити до РФ: Невзоров – про шалені втрати окупантів під час взяття Авдіївки

Авдіївка Донецької області засіяна трупами окупантів, які її штурмували. Військово-політичне керівництво Росії вирішило не вивозити трупи, аби “не лякати” громадян РФ. 

Про це у своєму Telegram-каналі написав російський опозиціонер Олександр Невзоров.

“У орків, мабуть, “осінь”. Вони намагаються рахувати своїх “курчат” на околицях Авдіївки. Затишного містечка більше нема. Є просочені кров'ю руїни, не придатні ні для “розташування, ні для складів. Усюди російські трупи. У руїнах блукають “мобіки” та зеки. У пошуках курева та заначок вони потрошать своїх мертвих товаришів. Трупи з-під Авдіївки вирішено не вивозити, щоб не лякати Ростовські морги”, – йдеться у його повідомленні.

Як він пояснив, російське командування добре усвідомлює втрати під час взяття Авдіївки, а тому, щоб не налякати новомобілізованих, наказали залишити трупи окупантів. 

“Складати трупи у штабелі на полігонах непедагогічно. Новобранці, оцінивши висоту цих штабелів, легко розгадають і свою долю. Тому тіло вирішено залишити “на весну”. Розрахунок на те, що навесні вони і самі якось змішаються з іншим брудом цієї війни”, – вважає опозиціонер.

Нагадаємо, третя штурмова бригада показала інтенсивні бої в Авдіївці, коли туди зайшли перші бійці.

Читайте провідні новини сьогодні:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *