Перша сенсація у весняній частині УПЛ: “Дніпро-1” втратив очки в матчі з “Минаєм” (відео)

“Дніпро-1” не зумів обіграти “Минай” у домашньому матчі 18-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). Поєдинок на “Дніпро-Арені” у Дніпрі завершився внічию 1:1.

Матч розпочався із запізненням через повітряну тривогу. Коли гра розпочалася, то команди провели на полі лише 14 хвилин і знову були змушені вирушити до укриття.

Після ноступного поновлення матчу “Минай” зумів відкрити рахунок – на 25-й хвилині  відзначився Артур Ременяк. Одразу після забитого м'яча укотре пролунав сигнал повітряної тривоги.

Після чергового відновлення гри закарпатський клуб отримав можливість подвоїти свою перевагу, але на 40-й хвилині Тимур Кораблін з пенальті не переграв воротаря дніпрян Євгена Волинця.

На початку другого тайму команда Юрія Максимова відігралася – на 51-й хвилині Олександр Піхальонок реалізував пенальті. Однак на більше господарі поля не спромоглися. Як підсумок, нічия.

Огляд матчу “Дніпро-1” – “Минай”

Після цього матчу “Дніпро-1” (35 очок) залишився на другому місці в УПЛ і двома балами поступається лідеру “Кривбасу”. “Минай” (7 пунктів) посідає останню сходинку.

У наступному турі дніпряни 3 березня зіграють проти “Оболоні”. Днем раніше закарпатці зійдуться з “Металістом 1925”.

Читайте також:

“Слава Україні! Героям слава”: “Колос” обіграв “Верес” у матчі з фанатами на трибунах (відео)

Черговий зрадник: ексфутболіст молодіжної збірної України зіграв за російський клуб

“Кривбас” з шедевральним голом розгромив ЛНЗ у матчі-відкритті весняної частини УПЛ (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *