Картопляний салат з маринованими огірками та грибами

  1. Цибулю очистьте і наріжте півкільцями. Змішайте з лимонним соком, цукром і сіллю. Перемішайте та залиште маринуватися на 20 хвилин.
  2. Картоплю вимийте і відваріть у мундирі 20-25 хвилин. Остудіть, потім очистьте та наріжте великими кубиками.
  3. З грибів і цибулі злийте маринад.
  4. Наріжте огірки та гриби великими кубиками.
  5. Зелень подрібніть.
  6. У мисці з'єднайте картоплю, гриби, огірки, мариновану цибулю, зелень. Додайте оливкову олію та гірчицю. Перемішайте.

Поради:

  • Оливкову олію можна замінити рослинною.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *