Гаряча закуска з лаваша з ковбасою та сиром: рецепт швидкого перекусу

  1. Лаваш слід розрізати на дві частини. Один бік змастіть майонезом, залишаючи чистими краї. На змащену майонезом частину лаваша викладіть ковбасу. На ковбасу – порізаний тонкими кільцями помідор.
  2. Натертим на великій тертці сиром посипте ковбасу із помідорами.
  3. Починаючи з боку, на якому викладено начинку, акуратно загорніть лаваш у формі конверта, підігнувши краї всередину. Те саме проробіть і з другою частиною лаваша.
  4. Обсмажте лаваші на розігрітій сухій сковороді кілька хвилин.

Поради:

  • Ковбасу можна використати будь-яку.
  • Майонез можна замінити сметаною.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *