“Арсенал” без Зінченка познущався з аутсайдера АПЛ і продовжив гонитву за чемпіонством (відео)

“Арсенал” українця Олександра Зінченка на виїзді розтрощив “Шеффілд Юнайтед” у заключному матчі 27-го туру англійської Прем'єр-ліги (АПЛ). Поєдинок на стадіоні “Бремолл Лейн” у Шеффілді завершився з рахунком 0:6.

Підопічні Мікеля Артети вирішили долю зустрічі ще в першому таймі, п'ять разів вразивши ворота суперника.

На 5-й хвилині гри рахунок відкрив капітан “канонірів” Мартін Едегор. На 13-й хвилині автоголом відзначився захисник господарів Джейден Богл. Ще через дві хвилини за лондонський клуб забив Габріел Мартінеллі.

На 25-й хвилині Кай Гаверц став автором четвертого м'яча “гармашів” у цьому матчі, а на 39-й хвилині результативного удару завдав Деклан Райс.

Друга половина поєдинку вийшла менш багатою на голи. На 58-й хвилині Бен Вайт забив шостий м'яч у ворота господарів поля, який у підсумку став останнім у цьому протистоянні.

Зазначимо, що Зінченко не потрапив до заявки лондонців на цю гру. Українець продовжує відновлюватися після травми литкового м'яза.

Огляд матчу “Шеффілд Юнайтед” – “Арсенал”

Буде додано незабаром.

Цікаво, що “Шеффілд Юнайтед” встановив антирекорд. Це перша команда в історії Англійської футбольної ліги, яка пропустила 5+ голів у чотирьох домашніх матчах поспіль у всіх турнірах.

Після цієї перемоги “Арсенал” (61 очко) посідає третє місце у турнірній таблиці АПЛ. Команда Артети на один бал відстає від “Манчестер Сіті” та на два – від “Ліверпуля”, який лідирує. “Шеффілд Юнайтед” (13 пунктів) йде на останній, 20-й сходинці.

У наступному турі англійського чемпіонату “Арсенал” 9 березня прийме “Брентфорд” українського півзахисника Єгора Ярмолюка, а “Шеффілд Юнайтед” того ж дня завітає в гості до “Борнмута” українського оборонця Іллі Забарного.

Читайте також:

“Манчестер Сіті” оформив камбек і здолав “Манчестер Юнайтед” у напруженому матчі АПЛ (відео)

Забарний допоміг “Борнмуту” перемогти аутсайдера АПЛ і перервати тривалу безвиграшну серію (відео)

“Ліверпуль” на останніх секундах вирвав перемогу над “Ноттінгемом” і закріпився на вершині АПЛ (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *