Капуста по-корейськи: рецепт пікантної закуски

  1. Капусту наріжте на квадратні шматочки.
  2. Моркву вимийте та очистьте. Натріть на тертці по-корейськи.
  3. Часник очистьте і дрібно наріжте.
  4. В каструлі з'єднайте капусту, моркву й часник. Посипте цукром. Перемішайте та злегка перетріть руками (капуста має пустити сік).
  5. До сотейника налийте воду, олію, оцет, додайте сіль, коріандр, перець і куркуму. Перемішайте. Доведіть до кипіння та одразу залийте капусту. Ще раз перемішайте. Покладіть тарілку на капусту і поставте гніт (наприклад, банку з водою). Накрийте рушником. Залиште в теплі на 10 годин або на ніч. Зберігайте в холодильнику.

Поради:

  • Приправи використовуйте за власним смаком.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *