Топові стрижки для жінок, які мають проблему випадіння волосся: надають локонам густоти й об’єму

З віком волосся слабшає, стає тонким і починає випадати. Напевно, багатьом жінкам відома ця проблема. Втім, стилісти рекомендують не засмучуватися, а підбирати правильні стрижки та зачіски, які приховуватимуть залисини, надаватимуть локонам здорового сяяння, густоти й потрібного об’єму. Розповідаємо про найкращі варіанти зачісок, які на раз впораються з проблемою рідкого волосся.

Піксі

Ця стрижка належить до топових, оскільки її обирають жінки в усьому світі. Це й не дивно, бо вона закриває низку болісних проблем, особливо для жінок зрілого віку. Піксі надає локонам густоти й об’єму завдяки градуюванню. До того ж зачіска входить до переліку омолоджувальних, тому стане ідеальним варіантом для жінок за 50.

Багатошаровий боб

Завдяки багатошаровості стрижка зможе замаскувати залисини й надати візуальної густоти локонам без об’єму. Стилісти рекомендують безліч варіантів цієї зачіски для будь-якої структури волосся й типу обличчя. Тому кожна представниця прекрасної статі зможе вибрати для себе підходящий варіант.

Локони та хвилі

Якщо волосся рідке, і ви не бажаєте кардинальної зміни свого образу, проблему можна вирішити за допомогою укладання. Якщо локони прямі, можна зробити хвилі за допомогою бігуді чи плойки. А для надання об’єму хвилястому волоссю можна скористатися спеціальним мусом або пінкою.

Хвіст назад

У такий простий спосіб ви зможете швидко надати своєму волоссю потрібної густоти й об’єму. Варто просто зачесати волосся назад і зібрати його у хвіст. Попередньо локони можна накрутити, якщо вони від природи прямі.

Читайте також:

Хіт весни 2024: в моду повернулася стрижка, яку стилісти рекомендують усім жінкам

Топ-5 стрижок для жінок зрілого віку з тонким волоссям: омолоджують і додають локонам об’єму

Більшість робить саме так: ця часта помилка в сушінні волосся зіпсує вкладання зачіски

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *