Максима чекають на операцію в Сербії, але потрібні кошти

Максим народився передчасно, вага під час народження дитини – 1480 гр, це мало свої важкі наслідки, з якими дитина мусить боротися і зараз. Але є одна, яка робить життя дитини не просто неповноцінним, а нестерпно болісним.

“Шансів на нормальне життя лікарі не давали, але ми боролися, і дитина у 2 роки потроху почала ходити, а згодом і розмовляти. У 7 років Максим разом з однолітками пішов до школи. Але є ще одна біда, з якою не змогли впоратися наші лікарі. Дитина народилася з вадою сечостатевої системи. 8 операцій зробили в Україні, 2017-го і 2022 року оперували в Сербії”, – розповідає мама Максима Наталія.

Здавалося б, кожна операція мала б наближати хлопчика до повноціннішого життя, але вийшло не так, як очікувалося. Під час однієї з операцій дитині пересадили частинку шкіри до сечовидільної системи, яка через вікові зміни повела себе природно, що не було враховано під час операції. Дитина відчувала нестерпний біль, його знову оперували. “Зробили наново уретру в пісюні, шкіру брали зі щоки. Операція тривала 8 годин. Ми повернулися в липні додому, гадали, що все, операції закінчилися. Але в середині вересня у дитини з'явилися проблеми. Зробили МРТ, і біля сечового міхура на уретрі з'явився мішечок і в ньому постійно сеча, залишкова. У дитини зараз постійно сильно болить, він криком кричить”, – додає Наталія.

Українські лікарі радять знову звертатися до сербських фахівців, які робили попередні операції. Там погодилися хлопчика терміново прийняти, але потрібні кошти на поїздку туди і на найнеобхідніше, саму ж операцію погодилися провести безкоштовно. “Нам треба терміново зібрати 200 000 грн – сюди входить операційна, ліки, квитки до Сербії і реабілітація. Будь ласка, допоможіть. Мені дуже тяжко дивитися, як страждає моя дитина”, – просить мама Максима.

Реквізити для допомоги:

5168 7451 3167 1254

Топчій Наталія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *