У Росії достроково випускають на свободу “злодія в законі” №1: у чому причина

В Росії достроково виходить на свободу один із керівників організованої злочинності Захарія Калашов, якого називають російським “злодієм у законі” номер один. Суд у Краснодарському краї ухвалив рішення щодо умовно-дострокового звільнення 71-річного злочинця, відомого в кримінальних колах під прізвиськом Шакро Молодой.

Про це повідомляють російські офіційні видання та Telegram-канали з посиланням на Об'єднану пресслужбу судів краю.

Усть-Лабинський районний суд 13 березня в закритому режимі розглянув клопотання Калашова і задовольнив його. Рішення ще не набрало чинності і може бути оскаржене у вищій інстанції. Інші подробиці наразі невідомі.

За неперевіреною інформацією, Шакро Молодого звільнили від подальшого відбуття покарання за медичними показаннями. В російських пабліках пишуть, що це буде “розкішний подарунок на день народження” – 20 березня “злодієві в законі” виповниться 71 рік.

2016 року Калашова затримали в Москві за підозрою у здирництві після перестрілки в російській столиці, в якій загинуло двоє людей. 2018-го Калашов був засуджений до 9 років і 10 місяців позбавлення волі.

В обвинувальному висновку його назвали “лідером російського кримінального світу”.

Від лютого 2019 року він відбуває термін у виправній колонії №2 у Краснодарському краї.

Нагадаємо, міністерство оборони Росії під час вербування ув’язнених на війну проти України віддає перевагу засудженим за вбивство.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *