Чоловік помстився колишній, яка кинула його через вагу, схуднувши на 64 кг: фото до і після

Чоловік, який впав у депресію, коли від нього пішла дівчина через набирання ваги, схуднув на 64 кг.

Про це пише nypost.com.

27-річний Нітхун Пувіраджасінгам за час карантину набрав 44 кг і його вага становила 144 кіло.

Він розповів, що його дівчина не змогла витерпіти того, як він “з'їв себе до смерті”, і кинула його, а він вирішив повернути своє життя в потрібне русло.

Нітхун схуднув на 64 кг, знизивши свою вагу до 80 кг, і тепер він навіть працює особистим тренером у Лондоні.

“Для мене це вже три роки послідовності. Я не робив перерви понад тиждень, – заявив Пувіраджасінгам SWNS. – Я почуваюся чудово і не можу навіть уявити, що колись повернуся до такого способу життя”.

Пувіраджасінгам каже, що раніше він був дуже спортивним і любив займатися фізичними вправами. Він грав у регбі і часто ходив до спортзали, доки не прийшла пандемія, яка залишила його і всіх інших вдома.

“Я почав набирати вагу. Я не бачився з друзями чи родиною – просто залишався з нею, багато їв і курив”, – розповів чоловік про свою тепер уже колишню дівчину.

За словами Нітхуна, жінка, яку він не назвав, не хотіла бачити, як він руйнує себе: “Вона не могла дивитися, як я з'їдаю себе до смерті, що цілком зрозуміло. Вона сказала, що якщо я не змінюся, вона піде, але я не змінився”.

Пувіраджасінгам каже, що мав дуже похмурі думки, постійно носив велику куртку, щоб приховати збільшення ваги, і уникав зустрічей з друзями після того, що сталося. Після двох тижнів відчаю він вирішив, що повинен змінити своє життя.

Починаючи від лютого 2021 року, він поступово налагодив своє харчування, кинув палити і почав займатися спортом.

“Я купив резинки, лавку, гантелі, штангу, повісив дзеркала, поклав гумове покриття для підлоги, придбав боксерську грушу і повільно почав повертатися до звичного життя”, – поділився він.

Через три роки він зробив тіло, як у Голлівуді, і отримав ліцензію персонального тренера.

“Я навіть не впізнаю ту людину”, – додав він. – Я був вдячний їй, тому що вона дала мені поштовх, необхідний для того, щоб вийти із зони комфорту і довести, що всі помиляються”.

Нагадаємо, подружжя разом схуднуло на 105 кг та показало свої фото до і після. Пара має невпізнанний вигляд.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *