Ганна потребує допомоги небайдужих людей

Аденокарценома прямої кишки та нижньоампулярного відділу вже на третій стадії була діагностована весною 2021 року у Ганни Григоренко із Київщини.

«У березні місяці ми звернулися до лікаря, бо маму мучили сильні болі в області анального отвору та йшла кров. Ми подумали, що це звичайний геморой, оскільки мама, попри свою хворобу, тяжко працювала, адже з батьком живуть в селі. Після обстеження нам повідомили невтішний діагноз, після якого був ступор, розгубленість та незнання, що робити, адже це рак», – розповідає донька Ганни Наталія.

Тоді жінка з допомогою рідних людей зібрала кошти і проходила лікування і мала позитивні результати, відбулася ремісія. Але восени минулого року, жінку спіткала важка біда – у бою за Херсон загинув її син – 35-річний Олександр Григоренко, позивний “Кіт”.

“Після загибелі брата стався складний рецидив раку прямої кишки з ураженням нервових судин метастазами. Пройшли 8 курсів ПХТ. Контроль КТ і МРТ показав прогресування хвороби, нові метастази пішли вгору. Таргент – шанс на можливе продовження життя, більше ніяке лікування не допоможе, препарат не закуповується державою через його вартості “, – розповідає донька жінки.

Вартість курсу приблизно 100 тисяч без додаткових витрат, а вони є, адже у Ганни супутні хвороби. “Я, вся родина, не відійшли від втрати брата, а тут – мама. Наші фінансові можливості не перекривають всіх величезних витрат на дороговартісне лікування матусі”, – додає донька і просить всіх небайдужих про можливу допомогу. 

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168745108784411

Радченко Наталія Федорівна 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *