Стрижка “олівець” в тренді 2024 року: збільшує об’єм, візуально робить обличчя миловидішим

Якщо хочеться щось змінити, весна – чудовий час для цього. Ми знімаємо головні убори та демонструємо оновлені образи з новими стрижками. Тому, напевно, навесні і зростає увага до нових зачісок. 

Цієї весни пропонуємо вам звернути увагу на стрижку “олівець” (pensil), яка увійшла до трендів 2024 року.

Кому підійде стрижка “олівець”

Для дівчат та жінок із тонким волоссям ця стрижка є знахідкою, оскільки вона передбачає багатошаровість, завдяки чому волосся здається густішим, а засічка — об'ємнішою. 

Особливості стрижки “олівець”

Вона нагадує “вовчу” стрижку Wolf cut  — легку багатошарову стрижку з об'ємом у верхній ділянці та градуйованими кінцями та шегі, де вся зачіска являє собою своєрідну шапку з розпатланого волосся. Спільне з цими стрижками в “олівця”  — це шари, проте вони густіші та немає таких різких переходів. Наступне — зачіска повинна бути максимум до рівня плечей. Фактично “олівець” — це багатоярусне каре без різких перепадів довжини. Скоріш за все, стрижка сподобається тим, хто носить традиційний боб, каскад, але хоче чогось новенького. 

Як носити стрижку “олівець”

Стрижку “олівець” можна носити як з чубчиком, так і без, з прямим або бічним проділом. Головне – створити правильну “шапку” стрижки, щоб волосся гарно обрамляло обличчя.

Трендова стрижка має чудовий вигляд як на прямому, так і на кучерявому волоссі. А з градуюванням має більш чіткий вигляд, образ стає цікавішим.

Мінусом цієї стрижки  можна назвати необхідність частого оновлення — хоча б раз на 1,5 місяця.

Укладання стрижки “олівець”

“Олівець” потребує укладання, інакше матиме досить недбалий вигляд. Використовуйте засіб для збільшення об’єму на корені, а спрей — для створення структури по всій довжині. Висушіть волосся феном за низької температури, піднімаючи локони за допомогою гребінця, або просто пальцями.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *