Зеленський емоційно відреагував на ракетний удар по Києву і звернувся до партнерів

Президент України Володимир Зеленський прокоментував ракетну атаку РФ на Київ 25 березня і вкотре наголосив, що нам вкрай потрібні ППО для ефективної боротьби з ворогом і збереження людських життів. 

Про це він написав у своєму Telegram. 

“Дякую рятувальникам ДСНС України, поліції, комунальникам і всім залученим службам, які цього ранку ліквідовують наслідки російської атаки проти Києва. Російські терористи завдали удару по столиці балістичними ракетами. На жаль, є пошкодження у будинках у звичайній міській забудові. На цей час відомо про п’ятьох постраждалих. Триває розбір завалів”, — написав президент. 

“Ми не втомлюємося повторювати, що Україні потрібно більше ППО. Це безпека для наших міст і збережені людські життя. Всім нам у світі, хто поважає й захищає життя, треба зупинити цей терор”, — додав він. 

Нагадаємо, російські військові 25 березня завдали ракетного удару по Києву, внаслідок якого уламки впали в різних районах столиці. Був це 3М22 “Циркон” чи П-800 “Онікс”, чи якийсь інший зразок ракетного озброєння росіян, намагався розібратися військово-політичний оглядач Олександр Коваленко. 

Читайте провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *