Останні ракетні та дронові атаки РФ по Україна: у Повітряних силах назвали цілі ударів

Росій атакує Україну дронам-камікадзе “Шахед”, аби нищити критичну інфраструктуру.

Про це розповів речник Повітряних сил Ілля Євлаш в ефірі телемарафону у понеділок, 8 квітня. 

“Ворог продовжує застосовувати тактику повітряного терору, використовуючи безпілотні літальні апарати типу “Шахед” з намаганням знищити критичну інфраструктуру там, де він бачить доцільність, бачить ймовірну можливість вражання наших критичних об'єктів”, – зазначив він.

Євлаш додав, що також російська авіація проводять повітряні нальоти для виявлення українських мобільних вогневих груп, звідки відбуваються пуски ракет.

“Постійно знаходяться в небі їхні літаки, які готові атакувати місця виявлення наших пускових установок. Мобільні вогневі групи показують досить гарний результат. Цього разу збито досить великий відсоток. Напередодні було збито 100% повітряних цілей. Звісно, ворог продовжує і надалі проводити так званий турбуючий вогонь, аби постійно не давати нам часу ефективно підготуватися. Звісно, що є потужності, з різних напрямків, як з півночі так і з півдня, ворог продовжує застосовувати свої безпілотні літальні апарати”, – підсумував речник ПС.

Нагадаємо, у ніч проти 8 квітня на Житомирщині дрони Росії атакували обʼєкт інфраструктури. Існує загроза забруднення повітря.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *