Ці светри будуть на піку моди 2024-го: з чим поєднувати, щоб створити розкішний образ

До трендів зимового сезону 2023-2024 увірвалися моделі светрів з високим горлом. Такі светри в холодну зимову погоду дуже рятують і зігрівають, тому це незамінні повсякденні речі. Стилісти поділилися рекомендаціями, як правильно вибрати річ, аби вона була не лише теплою, а ще і стильною та пасувала до загального образу. Розповідаємо, які моделі светрів з високим горлом 2024 року будуть на піку популярності та як їх правильно комбінувати з іншим одягом.

Об’ємний светр із горлом

Ця затишна річ у стилі оверсайз ідеально пасуватиме до легінсів, джегінсів і високих чобіт. Такий образ підійде для прогулянок чи романтичної зустрічі. Також цей светр можна поєднувати з мініспідницею та колготами. Досить вдалим буде тандем із широкими джинсами та зимовими кедами.

Водолазка

Це незамінна базова річ, яка має бути в гардеробі кожної жінки. Такий одяг пасує до всього, лише варто підбирати правильний колір. Водолазку можна одягати під жилетки, піджаки та кардигани, створюючи таким чином багатошаровий образ. У ній ви будете неперевершеною в будь-якій ситуації – на роботі, на прогулянці чи на святковому заході.

Приталені светри з горлом

Ця модель минулої зими була ще в антитрендах. Але в моду повернулися тренди кінця дев’яностих, тому попит на такі светри стрімко зростає. Тут варто згадати головних героїнь фільму “Друзі” – Рейчел і Моніку. Їхні образи з такими светрами, джинсами МОМ та кедами або мініспідниці, приталені светри, напівпрозорі колготи й високі чоботи неперевершені. Ці аутфіти будуть вдалими для ділового, повсякденного та вуличного стилю.

Читайте також:

Не носіть ці сумки: 5 моделей, які давно вийшли з моди, чим їх краще замінити

Одразу мінус 10 років: цю річ повинна мати кожна жінка після 50, щоб мати молодший вигляд

З чим носити джинси: 9 образів від француженок, які варто повторити, щоб мати незабутній вигляд

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *