Яке покарання вигадала Росія для наркоманів та алкоголіків в армії: у британській розвідці розповіли деталі

Російські командири часто карають наркоманів та алкоголіків серед військових армії РФ, направляючи їх до штурмових загонів “Шторм-Z”, які фактично перетворилися на штрафні підрозділи.

Про це йдеться у зведенні Міністерства оборони Великої Британії за 13 листопада.

Британська розвідка посилається на дані російського незалежного видання “Верстка”, згідно з якими до 15% російських солдатів, що зараз перебувають в Україні, вживають наркотики, зокрема амфетаміни та канабіс.

В матеріалі зазначається, що наркотики легко дістати навіть на передовій.

У відомстві зазначають, що цим даним можна довіряти. Вони супроводжуються численними повідомленнями про високий рівень дисциплінарних порушень, злочинів і смертей, пов'язаних зі зловживанням алкоголем серед російських військовослужбовців, що надходять від моменту вторгнення РФ до України.

В огляді йдеться, що російські командири карають тих, хто зловживає алкоголем і наркотиками, відправленням до штурмових загонів “Шторм-Z”, які вже стали штрафними підрозділами.

Британська розвідка наголошує, що основною причиною низької дисципліни і зловживання наркотиками в лавах російських окупаційних військ є відсутність ротації бойових підрозділів і неможливість відійти від лінії фронту.

Нагадаємо, британська розвідка пояснила, як атаки по ППО вплинуть на захист РФ.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *