Невпізнанний біогакер Браян Джонсон шокував, який мав вигляд шість років тому – фото

Підприємець у галузі біотехнологій Браян Джонсон, який нещодавно розсекретив інгредієнт, який він використовує щодня, щоб жити вічно, продемонстрував, як процес його старіння різко зупинився за шість років.

46-річний мільярдер опублікував у соціальних мережах колаж зі знімків 2018, 2023 і 2024 років. Різниця між першим та останнім кадром колосальна.

“Навіть мій Face ID заплутався. Я перетворююсь…” – прокоментував Джонсон.

Презентація омолодженої зовнішності Джонсона спричинила неоднозначну реакцію в Інтернеті. Одні хвалили його непохитну відданість здоров'ю, інші займали більш критичну позицію. Коментарі варіювалися від захоплення до скептицизму:

  • Ви зробили пластичну операцію? Ви маєте зовсім інший вигляд
  • 2023 року ти маєш такий вигляд, ніби перейшов на повний режим ельфа
  • Неймовірно, наскільки гарніший вигляд ти мав 2018 року
  • Оце так трансформація! Дуже круто

Свій прогрес Джонсон пояснює проєктом Blueprint, який передбачає щоденне приймання численних пігулок. Суворий режим також передбачає нагляд з боку команди з понад 30 лікарів, які стежать за функціями організму Браяна і дотриманням суворої дієти.

Згідно з планом проєкту передбачені також суворі годинні тренування і режим сну, що містить використання окулярів, які блокують синє світло, протягом двох годин перед сном.

Основна мета полягає в тому, щоб зупинити і, можливо, повернути назад процес старіння кожного з органів Джонсона. Проєкт спрямований на те, щоб відновити його тіло до стану 18-річного юнака. Однак, вартість цієї мети сягає мільйонів доларів.

Нагадаємо, 61-річний чоловік “зламав” процес старіння. 30 лікарів допомагають йому дожити до 110 років

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *