3 найкращі стрижки для жінок за 40: омолоджують, коригують овал обличчя, додають локонам об’єму

Стилісти назвали три топові стрижки на літо 2024. Такі зачіски омолоджують, роблять волосся об’ємним та рухливим, не потребують укладання і частого оновлення. Розповідаємо, які найкращі стрижки для жінок за 40, щоб омолодитися й увиразнити свою природну красу.

Боб

Стилісти називають таку стрижку “вічною класикою”. Бо вона так полюбилася жінкам усього світу, що перебуває на піку шаленої популярності вже багато років поспіль і стільки ж не збирається здавати своїх позицій. Багатошаровий боб кардинально омолоджує, коригує овал обличчя, прибираючи непотрібну важкість у нижній зоні. Ця зачіска абсолютно не потребує укладання, достатньо збити локони руками, щоб вона набула правильної форми. Перукарі не рекомендують робити занадто укорочений боб, особливо жінкам 40+, оскільки він може підкреслити вікові зміни на шкірі обличчя та шиї.

Шегі

Це багатошарова градуйована стрижка, акцентована косим чи рваним чубчиком. Вона підходить до будь-якого типу обличчя та структури локонів. Багатошаровість зачіски створює ефект рухливого волосся, тому кожна жінка з такою стрижкою матиме молодий та грайливий вигляд. Зачіска надає локонам об’єму в потрібних місцях і робить їх візуально густішими та здоровішими. Стрижка гарно відростає, тому її можна не оновлювати упродовж восьми місяців.

Каскад із чубчиком-шторкою

Якщо доповнити цю стрижку таким ефектним чубчиком, можна “стерти” років п’ятнадцять. Тому жінки усього світу полюбляють саме такий варіант каскаду. Стилісти рекомендують робити цю стрижку на коротке волосся чи локони середньої довжини. Особливого укладання ця зачіска не потребує, для виразності й омолоджувального ефекту можна експериментувати з проділом.

Читайте також:

5 сумок, які повернуться в моду цього літа: у вас точно є одна з таких

Надає об'єму тонкому та рідкому волоссю: стрижка “підкова” стає трендом

Омолоджувальні стрижки з чубчиком для жінок 60+: довго тримають форму, додають локонам об’єму

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *