Христина Горняк повторила спокусливу фотосесію Ксенії Мішиної з чоловіком: “Любов зцілює!”

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука, блогерка й нотаріусиня Христина Горняк похизувалася пікантним фотосетом.

У своєму фотоблогу знаменитість опублікувала серію фото із загадковим чоловіком. Так, на зображеннях його рука тримає Христину за талію, а вона у цей час тримається однією рукою за нього, а іншою сором'язливо ховає очі. Для фотосесії нотаріусиня обрала рожевий піджак з поясом та чорне боді.

“Любов зцілює! Я вірила, вірю і буду вірити в це!”, – наголосила Горняк.

Втім, чи дійсно це фото свідчить про початок стосунків у житті Христини невідомо. Як раніше зізнавалася блогерка, у її житті завжди присутня увага чоловіків і є ті, до кого вона відчуває симпатію.

У коментарях прихильники одразу зазначили, що таке фото є й у Ксенії Мішиної, яка свого часу заінтригувала новим романом. Щоправда, тут юзери розділилися на два табори. Одні вбачають у фото Христини заяву про новий роман, а інші – заперечують його.

  • Радію за вас. Кохання вам шаленого і розуміння
  • Видно, що просто рука чоловіка всього на всього модель. З коханою людиною фото були б інші, а так просто інтрига
  • Дуже гарно. Все прикрито і трошки відкрито. Зараз всі будуть досліджувати чоловічу руку
  • Коли ти нарешті його всім покажеш

Нагадаємо, нещодавно Хритсина Горняк навідалася до їхнього з ексчоловіком Володимиром Остапчуком будинку, де він збирається жити з новою коханою.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *