Для чого в фарш на котлети додають манку: ви будете здивовані

Ідеться про звичайну манну крупу. Хоча традиційною добавкою до м'ясних котлет є все ж хліб, однак ця страва часто виходить не такою пишною, як хотілося б. А все через те, що кухарі часто використовують свіжі буханки. Однак в класичному рецепті потрібно додавати сухарі чи черствий білий хліб.

Хліб у фарш додають, насамперед, щоб страва вийшла соковитішою. І манна крупа підходить для цього якнайкраще, адже вона допомагає утримати всередині м'ясний сік. Справа в тому, що під час смаження манка набухає і накопичує в собі вологу. Тому котлети будуть пишними і смачними.

Чим можна замінити яйця в фарші для котлет

В цьому разі на допомогу знову приходить манка. Одним з важливих плюсів манної крупи, особливо у порівнянні з чорним хлібом, є те, що вона робить котлети дійсно пишними та соковитими.

Але вона додатково ще й може замінити курячі яйця. Жовток і білок потрібні у котлетах, щоб м'ясо не розвалювалося на сковорідці. Але за використання манної крупи ви отримуєте такий самий результат без курячих яєць. Це особливо важливо, якщо у сім'ї є люди з алергією на цей продукт.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *