Під алкоголем та наркотиками допустив перекидання “Камаза”: у ДТП на Київщині загинув 9-річний син водія

17 серпня на автодорозі між селом Двірківщина та містом Яготин сталася трагедія: 34-річний водій автомобіля “Камаз” під впливом алкоголю та наркотиків втрапив у ДТП. В результаті перекидання вантажівки загинув його 9-річний син, який був пасажиром. Тест показав у водія 1,4 проміле алкоголю в крові.

Про це повідомила Поліція Київської області. 

Поліція Київщини затримала водія та помістила його до ізолятора тимчасового тримання. За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури йому висунули підозру за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Водієві загрожує до 10 років позбавлення волі та позбавлення права керувати транспортними засобами на цей же строк. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Поліція закликає водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху і не сідати за кермо в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Нагадаємо, у Чернівецькій області затримали нетверезого священника, який 18 серпня на вантажівці КАМАЗ врізався у стовп у селі Мольниця. Після аварії водій спробував втекти, але його швидко зупинили правоохоронці.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *