Провал росіян під Покровськом: у ЗСУ розповіли, що втратив ворог

На Покровському та Курахівському напрямках упродовж минулої доби зросла інтенсивність атак з боку російських окупантів, загарбники приблизно 250 разів обстрілювали позиції 59-ї окремої мотопіхотної бригади Збройних сил України їм. Якова Гандзюка.

Вороги також здійснили понад 150 скидів з безпілотників по позиціях 59-ї ОМПБр, розповів офіцер цієї бригади Сергій Цехоцький в ефірі каналу “Київ24”.

Захисник України також розповів про провальну атаку, яку здійснили супротивники біля села Карлівка Донецької області (розташоване під Покровськом).

“Ворог намагався атакувати на БМП-2 у районі населеного пункту Карлівка. Дві БМП були знищені з особовим складом”, – поділився воїн.

Варто зазначити, що Росія на нашій землі вже зазнала величезних втрат у техніці та живій силі. Станом на 23 серпня ліквідовано близько 605 тисяч 330 супротивників, а також, зокрема, 16 тисяч 599 ворожих бойових броньованих машин.

Нагадаємо, українське місто Покровськ Донецької області, яке стало одним із центрів бойових дій на сході України, опинилося під серйозною загрозою оточення російськими військами. Незважаючи на активні атаки українських сил на території Росії, ситуація на фронті залишається вкрай напруженою і Покровськ з його 59000 мешканців може стати наступною жертвою російського наступу.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *