Наталка Карпа здивувала зізнанням про роман з кримінальним авторитетом: “Жили вісім років”

Українська співачка Наталка Карпа здивувала зізнанням, як зустрічалася з кримінальним авторитетом.

Зокрема, ведучий Євген Фешак на шоу “33 запитання” поставив артистці цікаві запитання щодо її особистого життя. Зокрема, він запитав, чи правдиві чутки, що вона свого часу у Львові зустрічалася з кримінальним авторитетом. Виконавиця не лише підтвердила ці плітки, а й розповіла, що жила з чоловіком протягом восьми років.

Наразі колишні іноді перетинаються, під час несподіваних зустрічей можуть обмінятися декількома словами. Одного разу чоловік взагалі неабияк допоміг Карпі, коли її донька захворіла, а зірка не знала, що їй робити та до яких лікарів звертатися за допомогою.

“Нещодавно ми перетнулися, ми поспілкувалися. Я вважаю, що люди мають залишатися мудрими, доцільними. У мене був один момент, коли в мене захворіла донечка, температура 40 і більше, я не знала, що робити, куди бігти. Він написав, що раптом потрібна допомога, то підніме половину області, допоможе. Такий був момент, коли я оцінила цю допомогу і зрозуміла, що спілкування має бути, і воно має бути правильним”, – зізналась артистка.

Утім, між колишніми немає надто близького спілкування. Як говорить Наталка Карпа, вони можуть привітати одне одного з днем народження і на цьому все.

“Ми одне одного вітаємо з днем народження, але щоб це було таке якесь спілкування…Я, мабуть, зайвого разу не хочу давати якогось погано приводу”, – додала зірка.

Нагадаємо, нещодавно Наталка Карпа зізналась, як за три місяці схудла на 12 кілограмів. Також виконавиця розповіла, на які уколи краси наважилась та яку пластичну операцію хоче зробити.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *