Ведуча ТСН Наталія Островська відверто зізналась, як минули її перші пологи

Ведуча ТСН і Єдиного марафону Наталія Островська, яка днями народила дівчинку, розсекретила, як минули її перші пологи.

У своєму Instagram знаменитість зізналась, що їй це далося напрочуд легко. Однак Наталія переконана, що це все завдяки професіоналізму лікарів-акушерів.

До речі, ведуча пожартувала, що навіть у пологовому будинку не забувала про роботу, адже в палаті дивилася новини на каналі “1+1”.

“Дивилася новини, коли все почалось. Впевнена, що лише завдяки професійним діям лікарів все минуло добре. Можна сказати: “Пологи мрії”. Коли почула: “Мамо, тримайте”, не зрозуміла кого, бо думала, що все лише розпочинається. Звісно, робили епідуралку (епідуральна анестезія – прим. ред.)”, – поділилася ведуча.

До речі, пологи знаменитості минули швидко. Перейми тривали п'ять годин, а самі пологи – 13 хвилин.

“Перший етап пологів – п'ять годин, самі пологи (фізіологічно) – 13 хвилин. Звісно, анестезію робили. Добре, що вона існує”, – зізналась знаменитість.

Також Островська розповіла, які речі їй знадобилися у пологовому будинку. Так, дещо видавали в закладі, однак і вона мала певний список, що їй потрібно взяти з собою.

“Потрібен одяг для дитини і вам на виписку: компресійні панчохи, бандаж після пологів. Всі пелюшки, підгузки в необмеженій кількості, пледи для немовляти, засоби гігієни дають у пологовому”, – зазначила ведуча.

Нагадаємо, Наталія Островська вже виписалася з пологового будинку. На виписці знаменитість зустрічав чоловік. Коханий ведучої настільки розчулив її своїм привітанням, що вона не змогла стримати сліз.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *