Умєров прокоментував інформацію ЗМІ про можливу відставку Наєва та Тарнавського

Рішень щодо зміни українських топкомандувачів наразі не було ухвалено. Однак якщо вони будуть, про це повідомлять громадськість.

Про це сказав міністр оборони України Рустем Умєров під час спільної пресконференції з німецьким колегою Борисом Пісторіусом, відповідаючи на запитання, чи планується звільнення командувача Об'єднаних сил ЗСУ Сергія Наєва та командувача ОСУВ “Таврія” Олександра Тарнавського.

“Я спілкуюся зі всіма командувачами, якщо такі речі відбуваються, то вони відбуваються по питаннях, які або порушувалися раніше, або обговорюються для того, щоб ми досягли більшої ефективності”, – сказав міністр.

Він наголосив, що тема зміни командувачів у Міноборони “проходить за всіма параметрами”, яка обговорюється у внутрішньому середовищі. Однак він не уточнив, чи йдеться саме про Наєва та Тарнавського.

“В цьому плані маємо сказати, що рішення поки не ухвалене, але ми робимо все можливе, щоб підвищити ефективність. І якщо це станеться, то ми дуже відкрито спілкуватимемося з вами”, – додав він.

Нагадаємо, 12 листопада “Українська правда” з посиланням на власні джерела повідомляла, що в Міноборони розглядають ймовірність звільнення Олександра Тарнавського, Сергія Наєва та Тетяни Остащенко. Останню звільнили, про що стало відомо 20 листопада.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *