Солодощі до свят: рецепт апельсинових цукатів
Приготування
- Доведіть 2 склянки води до кипіння.
- Помийте і тонко наріжте апельсини. Помістіть скибочки в киплячу воду приблизно на 2 хвилини.
- Вийміть апельсини з води та покладіть їх на решітку.
- Вилийте воду. Доведіть до кипіння 1,5 склянки води та 1,5 склянки цукру.
- Покладіть скибочки апельсина у воду і зменште вогонь до мінімуму.
- Відваріть апельсини 45-50 хвилин, перевертаючи їх кожні 10-15 хвилин.
- Коли вони будуть готові, вийміть із води та покладіть на решітку для охолодження.
- Поки скибочки апельсина остигають, розтопіть шоколад у мікрохвильовці.
- Вмочіть половину кожної апельсинової скибочки в шоколад і викладіть на деко. Перекладіть їх до холодильника до застигання шоколаду.
- В кінці посипте їх дрібною сіллю і насолоджуйтеся.
Читайте також: