Гуляш із курячої печінки: незвичайний рецепт

  1. Печінку очистіть від плівок та проток. Промийте та розріжте на шматочки.
  2. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до прозорості. Моркву натріть на великій тертці та обсмажте разом із цибулею кілька хвилин.
  3. Печінку обваляйте в борошні і додайте її до смажених овочів, обсмажте ще три хвилини.
  4. У мисці з'єднайте томатну пасту, сметану, воду, сіль та перець. Перемішайте.
  5. Влийте в сковороду до печінки та овочів. Перемішайте. Тушкуйте під закритою кришкою 6-8 хвилин на середньому вогні.

Поради:

  • В овочі під час смаження можна додати 2 зубчики часнику.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *