Універсальну макову начинку для булочок можна легко приготувати вдома. Рецепт дуже легкий та швидкий, що ви забудете про будь-які інші начинки.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Алекса Міля.
Рецепт найкращої макової начинки
Список інгредієнтів, які знадобляться:
- мак - 500 г
- вода - 450 г
- цукор - 220 г
- ванільний цукор - 10 г
- кукурудзяний крохмаль - 20 г
Загальний час приготування - 15 хв, вага всієї порції - 800 г.
Спосіб приготування
Мак потрібно трішки обсмажити на сухій сковорідці, приблизно 4-5 хв, постійно перемішуючи лопаткою. Далі дайте остигнути й дрібно перемеліть в кавомолці.
Після цього в каструлю до маку додайте воду, цукор, ванільний цукор, і постійно помішуючи доведіть до кипіння. Варіть приблизно 5-8 хв.
Приготування макової начинки (фото: кадр з відео)
Зніміть з вогню, додайте кукурудзяний крохмаль та перемішайте. Маса має стати пластичною.
Рецепт смачної макової начинки (фото: кадр з відео)
Переглянути цей допис в Instagram
Допис, поширений Алекс Міль. СМАЧНІ РЕЦЕПТИ (@mil_alexx)
Вас може зацікавити:
- Рецепт смачного пирога з грушею
- Гарбузові булочки з начинкою, який виходять дуже ароматні
- Сирні пончики до чаю за лічені хвилини