Vinnytsia Times

Рецепт домашнього кокосового пляцка: смак, що повертає у дитинство

Опубліковано: 2025-11-16 07:45:13 | Категорія: Всі новини
Фото новини
Кокосовий пляцок за галицьким рецептом - це смак домашнього затишку та традиційної випічки. Ніжний бісквіт, крем і щедра порція кокосової стружки створюють ідеальний гармонійний десерт. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал відомої кулінарки та фудблогерки Лілії Цвіт. Рецепт кокосового пляцка Для шоколадного коржа, необхідно: Інгредієнти для сирно-кокосової начинки: Спосіб приготування В мисці з'єднуємо яйця з цукром та збиваємо міксером. Далі додаємо сметану, розтоплене масло, борошно, розпушувач, какао і замішуємо тісто на низьких обертах міксера. Тісто викладіть у форму, застелену пергаментом. Випікайте при 180 градусах 30 хв.

Приготування кокосового пляцка (фото: кадр з відео) Далі з'єднуємо сир, яйця, цукор, ванільний цукор збиваємо блендером. В кінці додайте кокосову стружку і перемішайте. Дістаньте тісто з духовки і викладіть на нього кокосову масу і рівномірно розподіліть. Випікайте ще 30 хв. Холодний пляцок змажте розтопленим шоколадом і зверху посипте кокосовою стружкою.

Рецепт кокосового пляцка (фото: кадр з відео)   Вас може зацікавити: