Vinnytsia Times

Яблучний зефір без цукру: смачний і корисний десерт з трьох інгредієнтів

Опубліковано: 2025-11-23 07:46:02 | Категорія: Всі новини
Фото новини
Домашній яблучний зефір - це легкий, натуральний десерт без доданого цукру, консервантів і барвників, який можна приготувати без спеціального обладнання. Потрібні лише яблука, желатин і мед. Рецептом приготування корисного смаколику ділиться РБК-Україна з посиланням на допис в Telegram Консервація та Кулінарія. Інгредієнти Як приготувати Очистіть їх від шкірки й серцевини, наріжте шматочками та запечіть до м’якості. Дайте повністю охолонути. Розчиніть його, дотримуючись інструкції на упаковці. Змішайте яблучне пюре, желатин і мед. Збийте міксером або блендером до світлої повітряної маси, яка збільшиться в об’ємі. За бажанням додайте корицю чи ванілін,  вони підсилять смак.Перелийте масу у форми та поставте в морозильну камеру на 3–4 години. Чому це корисніше за магазинний зефір Готовий зефір можна зберігати в морозилці або холодильнику. Подавати охолодженим, як легкий десерт або корисний перекус до чаю.   Вас може зацікавити: