“Розпещена” жінка показала, як рік жила в елітному готелі з коханим: “Кожна має спробувати” (відео)

Жінка, яка називає себе “розпещеною”, розповіла, як жила в готелі цілий рік зі своїм коханим чоловіком.

Оушен Сапфір зупинилася в готелі зі своїм тодішнім хлопцем, а нині нареченим, і описала ці 12 місяців як “найкращий рік у її житті”.

“Небагато людей можуть сказати, що жили в готелі цілий рік, але я можу, – сказала вона у відео на своїй сторінці в TikTok. – Ми переїхали влітку, а потім настала осінь. Гарне листя на деревах на паркованні. А взимку я просто спостерігала за снігом з вікна нашої спальні. Жити в готелі було таким чудовим досвідом. Я навіть не можу оцінити його. Це було настільки приголомшливо”.

У неї та її нареченого був “один із найбільших люксів у всьому готелі” на верхньому поверсі, в якому було дві спальні, вітальня та кухня.

@oceansapphirebh My experience living in a high end hotel for a year with Bae✨ #livinginahotel #suitelife #thereallondontipton #spoiledgirlfriendcheck ♬ Caalm Dooown – EL Locco

“Оскільки нас всього двоє, я зайняла другу кімнату під свої речі, тому що в мене було їх так багато, що вони не поміщалися в шафі і в головній спальні”, – пояснила Оушен.

Замість них щодня прибирали, мили посуд, заправляли постіль і міняли рушники.

“Все було просто ідеально, – сказала вона. – Все було на висоті. Там були всі зручності”.

Крім того, там був спортзал і тенісний корт, якими вони регулярно користувалися. Щодня пара насолоджувалася безкоштовними сніданками, а декілька разів на тиждень їм завжди подавали безкоштовну вечерю і вино.

В коментарях юзери зізналися, що також хотіли б спробувати так пожити: “Поекспериментую із цим у майбутньому. Дякую, що поділилися”, “Дякую за нову ціль”, “Це моя мрія”.

Нагадаємо, чоловік вийшов на вечерю з готельного номера і був шокований, повернувшись вночі. Він не очікував такого повороту ситуації.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *