Каменських на тлі чуток про розлучення заінтригувала прихованими символами у новому кліпі

Українська співачка Настя Каменських нещодавно випустила кліп до іспанськомовної пісні “Tu y Yo”, де не зазначила свого чоловіка Потапа як автора хіта.

У своєму фотоблогу зірка вирішила поділитися за лаштунками знімань. Зокрема, вона зазначила, що відеоробота наповнена символами. І додала, що її лірична героїня постійно знаходилася між “світлим і темним боком”, “розумом і почуттями”.

“У відео ми з командою вирішили показати два образи: світлий і темний. Це своєрідний символ боротьби двох особистостей головної героїні: вибір між її світлим і темним боком, розумом та почуттями”, – написала знаменитість.

До того ж Каменських зізналася, що в житті дуже часто людський розум затьмарює кохання і вони стають мислити нераціонально.

“Як і в житті, часто трапляється так, що сила почуттів затьмарює розум і ми втрачаємо землю під ногами, не маючи змоги мислити раціонально”, – заінтригувала артистка.

Можна припустити, що в основу такого емоційного ролику з кардинальними змінами образу Настя поклала власні душевні переживання та досвід. Тому після виходу кліпу чутки про розлучення співачки з її чоловіком Потапом посилилися.

Наразі подружжя не дає жодних коментарів з цього приводу.

Нагадаємо, нещодавно Мережею почали ходити чутки, що Настя Каменських і її чоловік, репер Потап вже не разом. Один з українських радіоведучих припустив, що пара незабаром оголосить про розлучення.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *