Карта бажань на 2024 рік: як створити для кохання, подорожей, успіху, саморозвитку

Коли варто починати робити карту бажань

Існує певний час, коли робити карту бажань найефективніше — це коли на небі засяє молодий місяць. Астрологи стверджують, що в цей період Всесвіт дарує нам позитивну енергію, яка допоможе наповнити і активізувати карту бажань. Але не треба засмучуватися, якщо ви не встигли зробити карту бажань в ніч із молодиком. Ви можете працювати над картою бажань, поки місяць зростає. А от час, коли місяць зменшується, вважається невдалим. Спеціалісти також радять зважати на східний гороскоп. В Китаї Новий 2024 рік (Зеленого Дерев'яного Дракона) прийде 10 лютого 2024 та закінчиться 28 січня 2025 року. І саме цього дня почнеться новий місячний цикл. Це найкраща нагода для створення карти бажань.

Карта бажань: як зробити в домашніх умовах

Щоб зробити карту бажань, вам необхідно мати просте приладдя, яке є в кожному домі або можна легко купити в магазині:

  • клей;
  • ножиці;
  • ручки;
  • олівці;
  • фарби з пензликами;
  • різнокольорові маркери.

Ви можете використати звичайний ватман або аркуші паперу в форматі А3 чи А4 як основу для карти бажань. Тут все залежить від вашої фантазії. Якщо ви хочете, щоб карта бажань була більш ефектною і прикрасила ваш дім, можна використати магнітну або коркову дошку.

Можете також створити карту бажань онлайн, за допомогою будь-якого сервісу, щоб потім роздрукувати. Але якщо ви будете створювати її своїми руками, то вона додатково зарядиться вашою позитивною енергією.

Карта бажань: як підібрати картинки

Коли ви вже обрали формат карти бажань, наступний крок — це підбір картинок. І тут багато хто стикається з труднощами. Експерти не радять використовувати картинки і фотографії зі старих журналів. Вони мають зворотну сторону, яка може надати всій карті бажань негативний вплив.

Де ж тоді шукати картинки для карти бажань? Сьогодні в Мережі є багато сайтів з безкоштовними стоковими фотографіями та навіть малюнками. Вибирати краще світлі або яскраві картинки, які несуть позитив. А якщо ви самі володієте мистецтвом малювання, тоді краще перенести на аркуш паперу свої думки і побажання. Експерти вважають, що така карта бажань буде мати найсильнішу енергетику.

Карта бажань: сектори і їхні зразки

Карта бажань за феншуй має складатися з 9 головних секторів, кожен з яких відображає окрему сферу в вашому житті. Карту необхідно починати з центру, поступово додаючи нові сектори з лівого верхнього кута по часовій стрілці.

  • Здоров’я — центральний сектор, який потрібно оформлювати в жовтих тонах. Бажано, щоб в самому центрі була ваша фотографія. Вибирайте фото, де ви собі найбільше подобаєтеся та щиро усміхаєтеся. По сторонам від фотографії розміщуйте картинки, які асоціюються у вас зі здоров’ям (наприклад, корисна їжа, заняття фітнесом).
  • Багатство — цей сектор розташований у лівому верхньому куті. В ньому повинні використовуватися фіолетові кольори. Для цього сектору карти бажань картинки потрібно підбирати дуже обережно. Не варто підбирати фотографії золота або доларових купюр. Краще знайдіть ті, які асоціюються у вас з багатим життям (відпочинок на яхті, приватний літак, дорогоцінності).
  • Сімейне щастя — сектор, що йде оідразу після багатства і завжди виконується в зеленому кольорі. Тут повинні бути фотографії вашої сім’ї, дітей або домашніх улюбленців. Під час заповнення цього сектору обов’язково думайте про щось позитивне.
  • Саморозвиток — його відтінки коричневі та бежевий. Сюди потрібно додавати картинки медалей, грамот, прапори країн, мови яких ви хотіли б вивчити, зразок водійських прав, фотографії дипломів.
  • Кар’єра — кольори цього сектору блакитні та сині. Якщо ви все ще шукаєте роботу своєї мрії, варто знайти картинки, які асоціюються з нею. Слід додати фотографії ідеального, в вашому розумінні, офісу, команди, а також зарплати, яку ви хотіли б отримувати.
  • Дружба і подорожі — сектор розташований у нижньому правому куті і оформлюється в металевих відтінках. Розмістіть тут фотографії країн, де ви мрієте побувати. Якщо розмір основи для карти бажань достатньо великий, можете роздрукувати квиток на літак, вписавши в нього свої прізвище та ім’я. Не забудьте і про фотографії друзів, адже цей сектор також відповідає за дружбу.
  • Творчість — він оформляється в білих тонах. Тут варто розмістити все, що асоціюється у вас з різноманітними талантами та хобі. Не забудьте додати мотиваційні постери і картинки, які дарують позитивні емоції.
  • Особисте життя і кохання — його відтінки рожеві та ніжні. Тут варто розмістити фотографії закоханих пар, різноманітні картинки сердечок та іншої романтичної атрибутики. Якщо ви вже знайшли свою другу половинку, вклейте спільну фотографію. Але експерти не рекомендують додавати фотографію реальної людини, яка вам подобається, щоб привернути її кохання. Це вважається втручанням в чужу долю, а тому несе негативний характер.
  • Слава і досягнення — останній сектор, який розміщується в центрі верхнього рядка і відрізняється насиченим червоним кольором. Тут потрібно викласти все, що асоціюється у вас зі славою (кубки, грамоти, фотографії з великою кількістю підписників в інстаграм).

Як правильно формулювати бажання для карти

Коли ви зробили карту бажань, ви не повинні зупинятися на цьому. Адже потрібно ще придумати відповідні підписи до картинок. Тут існують певні правила:

  • формулюйте бажання тільки в позитивному ключі, без використання негативних слів — замість фрази “Я ніколи не буду хворіти”, краще використати “Я здоровий(а) і повний(а) сил та енергії”;
  • ваше бажання повинне бути ясним, зрозумілим, реалістичним і мати обмеження за часом — наприклад, “В травні 2024 року я працюю в офісі своєї мрії на посаді менеджера по роботі з клієнтами”;
  • всі підписи повинні бути сформульовані в реальному часі, як ніби ви вже отримали те, чого хотіли — не “Цього року я зустріну своє кохання”, а “Цього року я зустріла свою другу половинку і дуже щаслива”;
  • не варто писати надто розпливчасті і двозначні фрази — наприклад, замість “2024 року я отримаю багато грошей”, варто написати “В мене достатньо грошей, щоб поїхати на Мальдіви і гарно відпочити”;
  • також потрібно формулювати бажання в екологічному ключі, тобто без згадок хвороб і нещасть для тих людей, які вам не подобаються — експерти кажуть, що такі побажання завжди повертаються бумерангом.

Карта бажань створена, як тепер з нею працювати

Ви створили карту бажань і вона вам дуже подобається. Однак мало просто повісити її на видному місці у себе вдома і спокійно про неї забути. Бажання тоді просто не збудуться. Візьміть долю в свої руки і активуйте карту бажань. Для цього помістіть на неї просте і зрозуміле бажання, яке ви зможете без проблем здійснити за кілька днів. Наприклад, купити собі улюблений десерт, побачитися з подругою. Як тільки перше бажання збудеться, карту бажань буде активована.

Також помістіть карту бажань в такому місці, щоб після пробудження бачити всі зображення. І намагайтесь щодня промовляти вголос свої бажання, викликаючи в цей момент позитивні відчуття. В ідеалі цей ритуал потрібно повторювати двічі на день: зранку і ввечері.

Чому карта бажань не працює

Певні помилки в роботі над картою бажань можуть не дати вашим мріям здійснитися:

  • ви неправильно підібрали картинки (фотографії) чи підписи сформулювали в негативному ключі;
  • бажання не викликають в вашій душі позитиву, наприклад, ви додали на карту бажання не свої мрії, а те, чого хочуть від вас родичі;
  • у вас нереалістичні бажання;
  • ви залишили порожнім один з секторів, адже це вносить в карту дисбаланс;
  • ви не активували карту бажань, помістивши легке бажання;
  • ви забули про карту бажань після створення.

Якщо хоча б одне з ваших бажань вже здійснилося, не забудьте подякувати Всесвіту за здійснення мрії. А потім — просто замініть це бажання на щось нове.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *