Грошей від США для України вистачить лише до кінця грудня – Politico

Фінансування з боку США на допомогу для України вичерпується і його вистачить до кінця грудня.

Про це повідомляє Politico з посиланням на радника президента України Володимира Зеленського, не вказуючи при цьому імені посадовця.

“Ми наближаємося до кінця з погляду нинішнього фінансування. Цього вистачить не довше, ніж до кінця грудня“, – сказав радник українського президента.

“Якщо Україна не отримає допомоги від Сполучених Штатів – військової допомоги, яку їй вже обіцяли, – Путін, швидше за все, не тільки зміцнить те, що він уже захопив, але й, швидше за все, захопить нові території. Це перевершить те, що він мав навіть на початку війни”, – наголосив радник Зеленського.

Він додав, що зрештою сам Київ може опинитися під загрозою.

Нагадаємо, в Конгресі США республіканці та демократи не знайшли порозуміння щодо подовження допомоги Україні. Частина республіканців узагалі залишила закритий брифінг, на якому представники американської влади планували переконати проголосувати за допомогу для Києва.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Зеленський скасував звернення у Конгресі США! Республіканці та демократи не знайшли порозуміння

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *