Скільки днів до Нового року 2024 і що потрібно встигнути зробити

Скільки днів до Нового року 2024

Для того, щоб скласти плани і виконати їх усі в реальному житті, спочатку треба добре знати, скільки днів до Нового року ще залишається. Свято наступить через 25 днів.

На початку грудня вже слід подумати, як зустрічати важливі церковні свята. Особливо Різдво Христове, яке є однією з найвеличніших православних подій. Цього року українці будуть вперше святкувати Різдво 25 грудня. Також увечері 24 грудня на нас чекає Святвечір.

А 31 грудня українські сім'ї зберуться знову разом за святковим столом в Щедрий вечір. Так українці будуть святкувати Маланки за новим календарем.

Що потрібно встигнути зробити до Нового року

Ми вже знаємо, скільки днів до Нового року залишилося. Тепер можна задуматися і про головні завдання, які часто українці ставлять перед собою перед святкуванням. Ось лише наближений перелік того, що потрібно встигнути зробити:

  1. Складіть список того, про що ви давно мріяли, але не наважувалися зробити. Хоча під час війни думати про майбутнє доволі важко, але можна згадати щось таке, що зробить вас кращими. І не завжди потрібно витрачати кошти. Багато цікавого можна знайти безкоштовно. Наприклад, курси з надання першої домедичної допомоги або прогулянки свіжим повітрям.
  2. Складіть перелік подарунків для всіх своїх родичів, друзів і знайомих. Це не обов'язково повинні бути вартісні речі. Можна зробити листівки власноруч.
  3. Задонатьте ЗСУ. Взимку нашим воїнам, які захищають Батьківщину від ворога, стає набагато важче. Тому вони потребують будь-якої допомоги, щоб підготуватися до морозів та утеплитися.
  4. Складіть меню на Новий рік. Навіть якщо ви не збираєтеся гучно святкувати це свято, варто зібратися в колі друзів та дорогих людей, загадати бажання, поласувати смаколиками. А щоб святковий стіл не влетів у копієчку, варто скористатися нашими порадами, як приготувати салат “Оселедень під шубою”.
  5. Запасіться медикаментами і деякими продуктами. Новорічні свята — це важливий період, але ворог може влаштовувати обстріли українських міст саме в ці дні. Тому варто заздалегідь підготуватися до такого розвитку подій.
  6. Натякніть своїм знайомим і друзям, що б ви хотіли отримати на Новий рік 2024.
  7. Скупіться до свят. Це повинні бути не лише продукти та ліки. Якщо у вашій родині є маленькі діти, подумайте, що цікаве їм можна робити, якщо вимкнуть світло.
  8. Вигадайте розваги на Новий рік — настільні ігри та інші тихі розваги в колі родини будуть найкращим варіантом.

Канікули на новорічні свята: як підготуватися

Коли ви дізналися, скільки днів до Нового року 2024 ще залишається, потрібно починати планувати, чим зайнятися з дітьми на новорічних канікулах. Можете поговорити з малюками за вечерею чи обідом, що б вони хотіли робити.

Якщо немає можливості подорожувати — не страшно. Завжди можна придумати щось цікаве й безкоштовне. Тиждень переглядів різдвяних фільмів, приготування смаколиків усією родиною, піти до святкової ялинки, якщо у вашому місті її будуть встановлювати.

Нагадаємо, що зимові канікули у школах України розпочнуться в різні дати, в залежності від регіону та міста. Так, наприклад, в Києві, Дніпрі, Черкасах діти будуть відпочивати від 23 грудня 2023 року до 7 січня 2024. Інший варіант зимових канікул: від 30 грудня 2023 до 14 січня 2024 року. Щоб дізнатися, який варіант обрала ваша школа, можна знайти інформацію на сайті школи чи запитати у адміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *