З Днем ангела Ірини: оригінальні привітання у віршах, листівках і картинках

Сьогодні – день ангела Ірини. Цього дня можна привітати близьких та знайомих Ірин з іменинами.

Що означає ім'я Ірина? Лінгвісти вважають, що ім'я Ірина походить від імені давньогрецької богині Ейрени і у перекладі це ім'я має значення “мир” або “спокій”.

Коли святкувати День ангела Ірини?

Іменини Ірини 2024 року за православним календарем святкують: 3 січня, 13 лютого, 23 лютого, 16 квітня, 5 травня, 28 липня, 4, 9 серпня, 18 вересня, 30 грудня.

Ірина активна, дружелюбна, цілеспрямована. Її активна життєва позиція іноді настільки разюча на тлі інших людей, що кидається в очі.  Цілеспрямованість допомагає їй в просуванні по службі. Вона відповідальна і легко уживається в колективі. 

Іра любить похвалу,  це може проявлятися у так званому “синдрому відмінниці”. Сім'я у Ірини посідає хоч і важливе, але часто не перше місце. Вона не любить підкорятися і шукає партнера або рівного або вже з дуже вираженими лідерськими якостями. 

Привітання з Днем ангела Ірини у віршах

З днем ангела, Ірино мила,
Нехай у житті все буде добре й мило,
Хай здоров'ям бажаєм здоров'я,
І радість нехай не покидає тебе ніколи!

***

Ірино, зі святом тебе вітаю,
Хай в житті щастя та радість зберігаєш,
Нехай тобі щедро життя дарує
Й здійснюються мрії, що твоє серце прагне.

***

Вітаю тебе, Ірино, зі святом,
Хай здоров'ям не буде кінця й меж,
А душа наповнюється коханням,
І щастям, яке відчуваєш.

***

Ірино, з днем твоїм ангела!
Хай будуть кожен день твій ясний й світлий,
Хай мрії і бажання виконуються,
А життя – смачним яблуком золотим!

***

Нехай зорі яскраві сяють в небі,
І світить сонце у твоєму житті,
І кожен день несе щасливі миті,
Ірино, з днем ангела тебе спішу я привітать!

Привітання на день Ірини у прозі

Дорога Ірино, з нагоди твого Дня Ангела хочу побажати тобі безмежної щастя, міцного здоров'я та реалізації всіх мрій! Хай кожен день буде наповнений радістю та любов'ю, а твій ангел-охоронець завжди береже тебе від усяких негараздів.

***

Ірино, з Днем Ангела! Нехай твоє життя буде яскравим і насиченим, сповненим щирої доброти, вірності та взаєморозуміння з близькими людьми. Бажаю тобі віри у себе та свої можливості, успіхів у всіх починаннях та натхнення для досягнення нових висот!

***

З Днем Ангела, Ірино! Бажаю тобі, щоб усі твої мрії збулися, а життя було повне яскравих емоцій та приємних вражень. Нехай кожен день приносить тільки гарні новини та радісні події, а твій ангел-охоронець завжди береже тебе від усяких небезпек!

***

Ірино, з Днем Ангела! Бажаю тобі, щоб у житті все складалося якнайкраще, а успіхи та досягнення стали твоїм постійним супутником. Нехай твій ангел-охоронець завжди керує твоїм життям на шляху до щастя та благополуччя!

***

Ірино, з Днем Ангела! Бажаю тобі, щоб кожен день був наповнений позитивом, а життя – яскравими барвами. Нехай твій ангел-охоронець завжди береже тебе від усяких негараздів, а твоє серце завжди наповнюється любов'ю та щастям!

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *