Матч Серії А не дограли через серцевий напад у футболіста “Роми”: подробиці моторошого інциденту

Поєдинок 32-го туру італійської Серії А між “Удінезе” та “Ромою” було завершено достроково через проблеми зі здоров’ям захисника гостей Евана Ндіки.

На 70-й хвилині матчу 24-річний івуарієць раптово ліг на газон і схопився за серце. На поле миттєво вибігли лікарі, які діагностували серцевий напад і надали гравцю екстрену медичну допомогу.

Потім Евана винесли з поля на ношах. Зазначимо, що Ндіка був притомним і навіть підняв догори великий палець.

Головний тренер римлян Даніеле Де Россі спочатку пішов до роздягальні, аби дізнатися про стан свого підопічного. Після повернення він довго радився з гравцями, представниками “Удінезе” і головним арбітром. У підсумку було вирішено не продовжувати матч.

Згодом пресслужба “Роми” опублікувала пост у соцмережах, повідомивши, що стан здоров’я Ндіки поліпшився.

“Команда відвідала Ндіку в лікарні. Еван почувається краще та в хорошому настрої. Він залишиться під наглядом для обстеження в лікарні. Вперед, Еване!”, – йдеться в публікації.

На момент моторошого інциденту рахунок у поєдинку був 1:1. За “Удінезе” на 23-й хвилині забив Роберто Перейра, а “Рома” відповіла на 64-й хвилині голом Ромелу Лукаку.

Наразі римляни з 55 очками перебувають на п’ятому місці у Серії А і ведуть боротьбу за потрапляння до Ліги чемпіонів на наступний сезон. “Удінезе” (28 пунктів) перебуває на 15-й позиції, відірвавшись від зони вильоту лише на один бал.

Зазначимо, що у четвер, 18 квітня, “Рома” прийме “Мілан” у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи. Перша гра на “Сан-Сіро” завершилася мінімальною перемогою римлян (1:0).

Підписуйтеся на канали TSN.ua у Telegram та Viber, а також сторінки TSN.ua та ТСН Проспорт у Facebook.

Читайте також:

“Мілан” у матчі з двома скасованими голами здійснив камбек проти аутсайдера Серії А (відео)

“Арсенал” із Зінченком поступився “Астон Віллі” та не зумів повернути собі лідерство в АПЛ (відео)

“Баєр” знищив “Вердер” і вперше в історії став чемпіоном Німеччини (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *