Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл

Домашню ковбасу завжди кладуть до великоднього кошика, щоб освятити разом з паскою та іншими смачними наїдками. Кулінарка Світлана Юрченко поділилася своїм рецептом м'ясної страви на святковий стіл.

Готувати домашню ковбасу зі свинини доволі просто, хоча рецепт і потребує довготривалої підготовки:

  1. Ошийок потрібно нарізати мілкими кубиками (щоб м'ясо легше нарізалося, потримайте його пів години в морозильній камері). Додайте спеції, добре вимішайте руками протягом 10 хвилин.
  2. Поступово додайте бульйон. Начиняти підготовлені оболонки потрібно лише тоді, коли м'ясо з'єднається волокнами в єдину масу. Залиште ковбаски на ніч у холодильнику.
  3. Обмотайте миску з ковбасою харчовою плівкою, яку потрібно проколоти в декількох місцях. Вставте ємність до каструлі з водою, додайте сіль, спеції та зачекайте, щоб вода закипіла. Тоді зменште вогонь до найменшого та варіть пів години. Не забувайте знімати піну. Так потрібно робити з кожним окремим кільцем ковбаси.
  4. Тоді підсмаже ковбасу на сковороді або поставте до розігрітої до 180 градусів духовки на 10 хвилин, щоб вона підрум'янилася.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *