У Запорізькій області підірвали “депутата”-єдинороса

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали “депутата”-єдинороса.

Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня в Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали “депутата” Акимівської окружної ради. За даними Рогова, йдеться про Антона Якименка.

“Член партії “Єдина Росія”. На виборах до місцевих органів влади він увійшов до першої трійки виборчого списку цієї партії. Є керівником підрозділу ДУП “ДЗО” “Акимівське”, – пише “гауляйтер”.

Рогов називає це “замахом на вбивство”. Про стан Якименка він не повідомляє.

Зазначимо, 37-річний Антон Якименко свого часу був поліцейським, але за України чоловіка вигнали з правоохоронних органів за вимагання. Однак він не розгубився і з початком окупації став працювати на російських загарбників та їхніх поплічників.

Зрадник Якименко займався тим, що грабував фермерів та їхні склади.

Оскільки Якименко – колишній співробітник правоохоронних органів, а пізніше займався фермерською діяльністю, то знав у Мелітопольському районі всіх, у кого щось можна вкрасти. Останнім часом він був керівником підрозділу “ГУП “ДЗО” Якимівське” (“державний зерновий оператор”).

Нагадаємо, 12 квітня в Москві підірвали автомобіль Toyota Land Cruiser Prado експрацівника СБУ Василя Прозорова, який ще 10 років тому пішов на співпрацю з ворогом, а згодом переїхав до РФ.

Читайте також провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *