Ferrari, Lamborghini та релакс на островах: як молоді “мажори” відпочивають у розпал війни й мобілізації

“Яка війна? Давай на острови!” Так можна описати життя відомого столичного мільйонера та блогера, 25-річного Олександра Слобоженка. Поки в країні не вщухає війна, триває мобілізація – багатії відпочивають, їдуть у відпустку і ні в чому собі не відмовляють.

Про “дуже втомлених” від війни розповіли журналісти в ексклюзиві TSN.ua.

Шикарний відпочинок київського мільйонера

Чартер, Ferrari, дві Lamborghini, кілька топових BMW та знімання з гвинтокрила. Стрибки з парашутом у Швейцарії, день народження на Ібіці, а ще Венеція, озеро Комо, Доломітові Альпи в Італії.

“Скільки я бачив різних країн світу, але щоразу переконуюся в тому, що гарніше та душевніше місця, ніж України, просто не існує. Особливо це усвідомив після початку повномасштабної війни. Наша природа, наші люди, наша єдність, наша Батьківщина – те, що маємо цінувати, берегти, підтримувати”.

Допомога ЗСУ та непридатність до служби

“І він підтримує, про це теж не можна не сказати. З останнього – 200 дронів за 100 тисяч доларів. І все це добре, є за що подякувати, але цікаво, куди дівається любов до Батьківщини в момент перетину кордону відверто не для волонтерської діяльності”, – йдеться у репортажі.

Як вдалося з’ясувати журналістам, Слобоженко, як і кілька його друзів, непридатні до військової служби і, відповідно, виключені з військового обліку, а все через… серйозні проблеми зі здоров’ям, хоча по пану Олександру так і не скажеш.

Перегони столицею, і під час війни теж, регулярні відвідини залу й так далі. Втім, довідка існує, журналіст “Української правди” Михайло Ткач зазначив, що документ є в розпорядженні редакції і датований він жовтнем 2022 року. Але, звісно, все може бути. А, можливо, за кордон ці хлопці їздять на оздоровлення, хтозна. Ткач звернув увагу й на інших членів курортної компанії.

Серед київських відпочивальників двоє з цього фото – Герасименко Вадим і Бершадський Артур – теж непридатні, обом по 33, інший, що праворуч, типу волонтер – 31-річний Роман Дзюбенко – виїжджає по системі “Шлях” у волонтерських справах, але чи то плутає літаки, чи то що, і волонтерить… на островах. Подорожує зі Слобоженком і ось цей хлопець, його звати Ростислав Потапенко, він бізнесмен, і тут ще цікавіше. За інформацією співрозмовників “Української правди”, цей хлопчина виїздить за допомогою спеціальних листів Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Те, що ці хлопці мають великі можливості, каже Ткач, він не сумнівається, бо за кількома збігами, Ткача то авто збиває, то обшуки відбуваються, то ще якісь цікаві моменти. І все це сталося, коли журналіст випустив матеріал під назвою “Форсаж під час війни”, декілька вищеназваних хлопців вже фігурували:

“Після цієї публікації за збігом обставин мій телефон поставили на автодозвон з Росії. Паралельно я отримував сотні смс з кодами реєстрації всюди, де лише можна зареєструватися. До водія нашої команди за збігом обставин додому ввечері прийшли поліцейські, за кілька днів мене збила машина на пішохідному переході і того ж дня ввечері, коли я приїхав з лікарні, копи незаконно й безпідставно провели особистий обшук мене посеред вулиці. Тому я прекрасно усвідомлюю, що хлопці, які літають Києвом на ферарі та ламборгіні, мають великі можливості. Однак сподіваюся, що ці можливості вони витратять на Сили оборони”.

І скільки таких хлопців ще – питання, на яке ми, напевно, ніколи не отримаємо відповідь. Адже всі ми пам’ятаємо, скільки разів уже накривали лояльних посадовців, які за кілька тисяч доларів підписували “білі квитки”, а скільки ще не накрили.

Тим часом бійці ЗСУ, які від 2022 року виконували завдання в районах бойових дій, будуть переведені на відпочинок у межах планової ротації.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *