В метро Києва жінка гуляє коліями, а чоловік на рейках “збирає гриби”: що сталося

В соціальних мережах пишуть про “день неадекватів у метро” – мовляв, на станції метро “Майдан Незалежності” жінка гуляє коліями, а на “Театральній” чоловік “збирає гриби”. Користувачі публікують відповідні відео.

ТСН.ua з’ясував, що насправді відбувалося на станціях столичної підземки.

В поліції Києва кажуть, що на станції метро “Театральна” молодикові стало зле на пероні станції.

“Хлопчині стало погано на станції метро “Театральна”, він упав на рейки і забився. Співробітники станції вчасно, до прибуття потяга, підняли його на платформу та надали першу допомогу. Чи госпіталізували молодого чоловіка, чи він відмовився – поки невідомо”, – розповіли ТСН.ua у поліції Київського метрополітену.

А на станції “Майдан Незалежності” жінка не гуляла рейками, а шукала свій телефон.

“Жінка 1965 року народження, перебуваючи на платформі станції, випустила з рук мобільний телефон. Вона нічого кращого не вигадала, як спуститися на колію, стрибнувши вниз. Добре, що жінка не травмувалася. Телефон вона забрала. Їй допомогли піднятися на платформу до прибуття потяга”, – розповідають у поліції.

В метрополітені наголошують, що спускатися на колії в метро категорично забороняється. Якщо ви випустили з рук якийсь предмет, потрібно звернутися до працівників станції, вони за допомогою спеціального пристрою піднімуть його на платформу.

У поліції додають, що обидві події сталися приблизно одночасно та закінчилися для пасажирів добре.

Рух потягів в обох випадках не зупиняли.

Нагадаємо, в Києві на станції метро “Мінська” спалахнула пожежа. Вогонь з’явився під стелею станції, саме над рейками, де проїжджає потяг.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *