Вбивство поліцейського на Вінниччині: старшого нападника-військового відправили під варту

У понеділок, 22 квітня, одному з підозрюваних у вбивстві поліцейського на Вінниччині Валерію Василаку обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора. 

“Одному з підозрюваних у вбивстві та замаху на життя поліцейських, а також у дезертирстві, обрано безальтернативний запобіжний захід у виді тримання під вартою”, – сказано у повідомленні.

На суді чоловік розкаюється і заявив, щоб “поміняв своє життя на життя поліцейського”.

“Не розумію, як так сталося. Якби можна було все повернути, я б поміняв своє життя на життя поліцейського, скільки мені тут залишилося”, – сказав Василаке. 

За його словами, стріляв у поліцейських син, другий підозрюваний у вбивсті правоохоронця. 

“Вистрілив син. Він подумав, що поліцейський мене застрелив“, – заявив Валерій та додав, що зброю, яка була в автомобілі, вкрав син. Продавати її нібито не планували.

Нагадаємо, у ніч проти 20 квітня близько 02:00 у Вінницькій області двоє чоловіків у військовій формі розстріляли поліцейських – один загинув. Інший – отримав поранення. Нападники втекли, а 22 квітня їх затримали в Одеській області. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Одного вбили, іншого – поранили! На Вінниччині нападники відкрили вогонь по поліцейських

Читайте провідні новини дня:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *