Рожева повня 24 квітня 2024 року: що категорично заборонено робити

24 квітня 2024 року українці побачать рожеву повню. Щоправда, йдеться не про колір місячного світила, а про назву у традиціях різних народів, адже саме в цей період розквітають різноманітні квіти. 

У світлі езотеричних традицій, деякі дії можуть вважатися навіть шкідливими для духовного здоров'я. Ось деякі загальні заборони:

  1. Негативні мислення та мовлення: спрямовані на кого-небудь чи на самого себе, такі думки та висловлювання можуть впливати на енергетику навколишнього середовища та власну духовну реальність.

  2. Маніпуляція енергією інших людей: використання своїх енергетичних здібностей для маніпулювання і впливу на інших без їхньої згоди.

  3. Практика магії зі зломисних мотивів: використання магічних практик для завдання шкоди або вирішення особистих конфліктів може мати негативні наслідки.

  4. Порушення особистої межі: втручання у духовні або енергетичні простори інших людей без їхньої згоди.

  5. Використання силових методів: Залучення або намагання контролювати духовні сили або енергії з використанням підступних методів.

  6. Недбале використання магічних інструментів: використання магічних предметів або інструментів без необхідних знань та поваги може призвести до непередбачуваних наслідків.

Загалом, в езотеричних вченнях акцентується на повазі до всього живого, гармонії та розвитку духовних якостей. Істинна сила полягає в доброчесності та відданості служінню іншим.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Нагадаємо, що раніше тарологиня передбачила ситуацію на фронті

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *